AVR als toekomstmaker van de Change Community

AVR maakt sinds kort deel uit van de Change Community. Change laat zien welke bedrijven vandaag de dag de toekomsteconomie inrichten op een innovatieve manier. Dingen zullen anders bedacht moeten worden om verandering teweeg te brengen. AVR is één van deze toekomstmakers die niet wacht op de toekomst maar ’m zelf wil vormgeven.

Terug

The Change Community

Change is een impactcampagne als startpunt voor een nieuw ecosysteem van Changemakers die vol inzetten op de toekomsteconomie. Omdat het nou eenmaal beter kan, duurzamer, gezonder, eerlijker, winstgevender. The Change Community bestaat inmiddels uit ruim 50 krachtige bedrijven en organisaties met een scherpe blik op de toekomst waarbij de toekomstmakers in beeld zijn bij heel veel beslissers en professionals. Met bedrijven zoals Grolsch, Rabobank, Volvo en DSM mag AVR zich hierbij aansluiten. Als Change Energy geeft AVR aandacht aan de CO2-afvanginstallatie waarmee we op grote schaal CO2 afvangen en leveren aan de glastuinbouw.

Verandering is niet een agendapunt, maar een businessmodel.
– CEO AVR Yves Luca

‘Morgen wordt vandaag bedacht.’

De campagne is gestart met buitenreclame, om nieuwsgierigheid op te wekken bij het publiek over wat Change is. Snel kreeg AVR als ‘toekomstmaker Energy’ steeds meer een gezicht en verwijst de Change Community op veel manieren en met talloze middelen naar de inhoudelijke prestaties en oplossingen op Change Inc. Maar ook via social media kanalen, radio en het FD verschijnen uitingen om te laten zien hoe AVR met vele andere bedrijven samen, de toekomsteconomie vormgeven. ‘Morgen wordt vandaag bedacht.’

Bekijk hier de video van Change Inc. over de changemakers die samen aan een duurzame en betere toekomst werken.

Meer berichten

Welke tas is het beste voor het milieu?

Ga je boodschappen doen of winkelen? Neem dan je eigen stevige tas mee. Gratis plastic tasjes zijn sinds begin 2016 verboden. Daardoor is het aantal plastic tassen met 80 procent afgenomen naar 35 plastic tassen per persoon per jaar. Een papieren tas is niet beter voor het milieu.

Het Groene Woud is twee AVR-bomen rijker!

Bij AVR blijft ‘zero waste’ het uitgangspunt, ook op het gebied van CO2. We zijn goed op weg met het afvangen van CO2, doorleveren aan de glastuinbouw en het verwerken tot bouwstof, maar soms moet je je meerdere erkennen. In dit geval in een boom. Die neemt CO2 niet alleen op, maar maakt er ook nog eens zuurstof van!

Duurzame werkplek voor AVR Duiven

AVR Duiven is gevestigd op het duurzaamste Nederlandse bedrijventerrein van 2020! Bedrijventerrein Innofase deed mee aan de Circular Economy Award, met prestigieuze mededingers als het Schiphol Trade Park en het Werkspoorkwartier in Utrecht. Uiteindelijk werd Innofase uitgeroepen tot ‘het beste voorbeeld van de circulaire economie.’ Het resultaat van goed teamwork!

Importheffing op afval? Dat kan groener!

December 2019: het Urgenda-vonnis verplicht de Nederlandse Staat om meer te doen tegen de uitstoot van broeikasgassen. Dat leidde er begin 2020 toe dat het kabinet een importheffing invoerde op afval. AVR roept nu samen met ARN, Attero en EEW onder de naam ‘De Afvalvergroeners’ op tot afschaffing van de importheffing. Niet op basis van onderbuikgevoel, maar met cijfers en feiten. AEC’s leveren namelijk juist een duurzame bijdrage aan de transitie naar een circulaire economie in 2050!

Mechanisch scheiden heeft de toekomst!

In de afgelopen tien jaar heeft de scheidingstechniek snelle stappen vooruit gemaakt. Daardoor kunnen we niet alleen méér plastic en drankenkartons uit het restafval halen dan je thuis kunt doen, maar is dit ook nog eens van steeds betere kwaliteit.