Trots op ons werk, trots op onze afvalhelden!

De Week van de AfvalHelden is dé week waarin medewerkers uit de afvalbranche centraal staan. Van 6 tot en met 12 maart 2023 worden de mannen en vrouwen die werkzaam zijn in inzameling, groenbeheer, reiniging en verwerking in het zonnetje gezet. Want bij wind en regen, in tijden van crisis, ‘s nachts en op feestdagen: het werk van onze AfvalHelden gaat altijd door.

Terug

Bijna 30.000 professionals houden de straten schoon, halen dagelijks het afval op en zorgen ervoor dat het daarna grotendeels een nieuwe toepassing krijgt. Op die manier dragen we allemaal bij aan een betere en schonere wereld.

En dat doen we bij AVR met de nodige kennis en professionaliteit. Onze medewerkers zijn dan ook van cruciaal belang voor het creëren van een schone wereld waarin niets onbenut blijft. Daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Jullie verdienen onze waardering, iedere dag weer en speciaal tijdens de Week van de AfvalHelden.

Met dank aan onze AVR AfvalHelden:

AVR Utrecht:
John Heus – Medewerker Overslagstation Utrecht
Bas van Wijk – Medewerker Overslagstation Utrecht

AVR Duiven:
Marcel van Leeuwen – 1ste operator
Jos Wilting – Allround Medewerker Logistiek

AVR Rozenburg:
Joop Verwaal – Productie Technoloog
Dennis de Gooijer – 1ste Operator

AVR Rozenburg:
Mario van Koppen – Medewerker Weegbrug
John Kooij – Acceptant Logistiek

John Heus en Bas van Wijk:

Marcel van Leeuwen en Jos Wilting:

Joop Verwaal en Dennis de Gooijer

Mario van Koppen en John Kooij:

Meer berichten

Welke tas is het beste voor het milieu?

Ga je boodschappen doen of winkelen? Neem dan je eigen stevige tas mee. Gratis plastic tasjes zijn sinds begin 2016 verboden. Daardoor is het aantal plastic tassen met 80 procent afgenomen naar 35 plastic tassen per persoon per jaar. Een papieren tas is niet beter voor het milieu.

De onmisbare schakel binnen AVR Duiven

AVR staat nooit stil. Met twee locaties en ruim vijfhonderd medewerkers zorgen we ervoor dat onze verbrandings ovens 24 uur per dag, zeven dagen per week draaien. De afdeling Facilitaire Dienst is hierbij een onmisbare schakel in het proces. De afdeling draait om het zo goed mogelijk organiseren en uitvoeren van diensten die ondersteunend zijn aan de kern-taken van onze organisatie. Sinds 1 april 2022 vormen Henk, Arno, Herbert, Willem, Ben en Jappie de Facilitaire Dienst in Duiven.

Een dag in het leven van Ed van Gelder

We lopen een dagje mee met een AVR-medewerker Ed van Gelder en welke werkzaamheden er zoal voorbij komen. Wat gebeurt er tussen 5.15 uur als zijn wekker afgaat en 17.45 uur als hij het AVR-terrein in Rozenburg verlaat? Je leest het hieronder!

Overslagstation AVR Utrecht krijgt metamorfose!

In 1977 is in Utrecht het Overslagstation Utrecht ofwel de OSSU gebouwd, waar het afval uit Utrecht naar toe komt. Het afval wordt daar gewogen en verzendklaar gemaakt om te verschepen naar Rozenburg. Het aantal wegingen ligt nu op 188 per dag. Daar is de OSSU niet meer op berekend, zeker niet nu we het afval vanuit bijna de hele provincie overslaan.