Hbo-stagiair(e) communicatie

Voor onze locatie Rozenburg zijn wij op zoek naar een energieke, nieuwsgierige en zelfstandige hbo-stagiair(e) Communicatie die duidelijke affiniteit heeft met maatschappelijke projecten. Een enthousiasteling die zijn of haar steentje wil bijdragen aan onze missie: het creëren van een schone wereld waarin niets onbenut blijft. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

 

De afdeling: Marketing & Communicatie

Als je bij ons stage komt lopen, werk je mee op onze afdeling Marketing en Communicatie. De afdeling bestaat uit twee energieke medewerkers die zich dagelijks bezig houden met alles wat te maken heeft met marketing en communicatie bij AVR. Natuurlijk is dit echt een super leuke afdeling, lees snel verder zodat we jou kunnen overtuigen:

  • de werkzaamheden zijn heel divers en zijn verspreid over het hele communicatie gebied van intern tot extern en van social media, PR en marketing tot nieuwsbrieven, stakeholdermanagement, relatiegeschenken en events. Dus wil je meer leren over wat het communicatievak nu precies inhoudt in de praktijk: dit is je kans!
  • we werken met een klein team, dus korte lijnen, snel schakelen
  • AVR is een technisch bedrijf met een maatschappelijke missie en is volop in beweging: met veel nieuwe projecten die een bijdrage leveren aan een schone wereld en een duurzame samenleving. We maken restafval weer waardevol!

 

Op zoek naar jou!

We zoeken een stagiaire (minimaal hbo) die:

  • zelfstandig werkt;
  • zaken proactief aanpakt;
  • makkelijk (korte) teksten kan schrijven;
  • enige ervaring heeft in andere opdrachten / stage-klussen /bijbaan / vrijwilligerswerk (=pre);
  • ervaring heeft met vormgeving (=pre).
  • hard wil werken en nieuwsgierig is om veel te leren!
  • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam

Gedurende deze stage werk je mee met de afdeling en ga je onder andere aan de slag met diverse soorten berichtgeving online en offline, nieuwsbrieven opmaken, ondersteuning bij events en voer je kleine onderzoekjes uit. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat jij duidelijk maakt wat je wil leren tijdens je stageperiode.

 

Wat wij je bieden 

Wij zoeken voor een periode van ongeveer zes maanden een stagiair(e) die bezig is met een hbo opleiding op het gebied van: communicatie, journalistiek of media. Startperiode in overleg. Je ontvangt een stagevergoeding van € 500,- op fulltime basis (hbo).
 

Stuur ons je CV

Lijkt deze stage je interessant en voldoe je aan bovenstaand profiel? Laat onze collega Shirien Nabie via solliciteer@avr.nl dan weten waarom jij diegene bent voor wie we moeten gaan; dat mag op een manier zoals jij dat wilt. Verras ons! Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Jeanine van de Grootevheen, Manager Marketing & Gemeenten (T: 06 83647567  / Jeanine.van.de.Grootevheen@avr.nl).