Stap in de wereld van AVR

Terug

Wil jij een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving? Samen met ons een schone wereld creëren waarin niets onbenut blijft? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Zo’n 500 AVR’ers werken dagelijks met veel plezier samen om zoveel mogelijk waarde te halen uit afval. Onze projecten zijn vaak uitdagend, innovatief en gericht op de toekomst. AVR is een belangrijk onderdeel van de circulaire economie. En daar zijn we trots op.

What you see is what you get

Bij AVR staat samenwerken voorop. Onze werkstijl is praktisch en informeel: What you see is what you get. We zijn niet alleen klantgericht, maar vooral ook gericht op medewerkers. Het zijn de mensen die het uiteindelijk moeten doen.
AVR is een laagdrempelige organisatie, collega’s en leidinggevenden zijn makkelijk benaderbaar. We staan open voor elkaars mening, helpen elkaar en hebben oog voor elkaar. We zijn een lerende organisatie, dat betekent dat we continu investeren in ontwikkeling en verbetering.

Focus op jou

AVR wil graag het vuur in jou laten branden. We streven ernaar dat jij niet alleen veilig en gezond bij AVR werkt, maar ook met plezier en met de meest actuele kennis. Jouw vakmanschap en inzet is ons alles waard. Daarom besteden we veel aandacht aan goede arbeidsomstandigheden en zorgen we ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Ons duurzame inzetbaarheidsprogramma ondersteunt jou bij je professionele ontwikkeling en gezondheid: fysiek én mentaal. Ons programma heet niet voor niets ‘Be Your Best’, voor jou en voor AVR.
Wij geloven en investeren graag in onze professionals. Je ziet dat ook terug in onze uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris, een goed pensioen en voldoende vakantiedagen. Iedere AVR’er heeft een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget. Op deze manier houd jij de regie en bepaal je zelf hoe en wanneer je dit budget inzet.

Ga jij de uitdaging aan?

Is jouw interesse gewekt en wil jij graag ook bij AVR werken? Neem dan een kijkje bij onze vacatures of neem vrijblijvend contact op met onze afdeling HR. We zijn altijd op zoek naar energieke collega’s.