Op de afdeling Logistiek maak jij de wereld schoner

Jaarlijks zetten we bij AVR 1,7 miljoen ton restafval van consumenten en bedrijven om in energie en grondstoffen. Ook vervuild afvalhout, afvalwater van de chemische industrie en reststromen vanuit recyclingprocessen verwerken we op een efficiënte en veilige manier. We halen alles eruit wat erin zit. Ons motto: een schone wereld creëren waarin niets onbenut blijft!

Terug

Bekijk de logistieke vacatures en solliciteer direct:

Wij maken van waardeloos weer waardevol. Door verbranding van het restafval maken we stoom, stadswarmte en elektriciteit. Ook maken we bijvoorbeeld stoeptegels uit bodemas en vangen we CO2 af waarmee de glastuinbouw gewassen laat groeien. Verbranding en recycling gaan hand in hand. We blijven zoeken naar de meest duurzame en efficiënte manieren om ons uiteindelijke doel te bereiken: zero waste.

Wat biedt AVR Rozenburg jou?

AVR geeft je de kans om jouw logistieke vaardigheden en je energie in te zetten voor groene energie en duurzaamheid. Je krijgt de zekerheid van een vast contract, een uitstekend salaris en een functie waarin je echt het verschil kunt maken. Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn. Bovendien bieden we je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de persoon die je wil worden. Bij AVR Rozenburg kun je in een ontspannen sfeer leren en groeien binnen een hecht team en een fijn bedrijf.

Vragen?

Heb je eerst nog een vraag? Niet mee rond blijven lopen, stel ze gerust!
Bel Dave van der Mark, solliciteer@avr.nl, +31641657624

AVR aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs / uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van AVR zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van HR, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.