Partners & Leveranciers

AVR neemt actief deel aan verschillende samenwerkingsverbanden. We werken samen aan duurzaamheid en zoeken naar meer synergie voor al onze energie en grondstoffen. Dit gaat hand in hand met alle partners, organisaties en instanties die bewustwording willen creëren en positieve verandering nastreven.

Terug

Warmtebedrijf Rotterdam, Eneco, Vattenfall

In samenwerking met Eneco en Vattenfall leveren we warmte voor inmiddels honderdduizenden huishoudens. Hiermee besparen we in de keten honderden miljoenen kilo’s CO₂ en verbruiken huishoudens geen gas voor warmte. 

Synergiepark InnoFase

InnoFase stimuleert samenwerking tussen verschillende duurzame ondernemers om bij te dragen aan de circulaire economie. Op InnoFase Synergiepark beperken we samen onze CO₂ footprint. AVR levert goedkope energie aan andere bedrijven op het park. Iedereen op InnoFase die wil besparen op warm water of stroom kan bij ons aankloppen.

Deltalinqs

Deltalinqs staat voor de belangen van de havenbedrijven Rotterdam en dient als platform om bedrijven met elkaar te verbinden zowel op gebied van onderwijs & arbeidsmarkt, ondernemersklimaat, milieu & duurzaamheid, innovatieplatforms, infrastructuur & bereikbaarheid en veiligheid en security. AVR heeft zich aangesloten binnen dit netwerk.

TNO

TNO ondersteunt ontwikkelingen van AVR op het gebied van CO₂ terugwinnen en warmteopslag. Samen maken we het mogelijk dat de nieuwste technologie op onze installaties toegepast wordt.

Tronox

AVR en het naastgelegen Tronox Pigments Holland BV werken al jarenlang samen om als buurbedrijven reststromen te koppelen. We leveren 100% biogene stoom uit onze biomassacentrale aan Tronox die zij gebruiken voor hun productieproces. Slim hergebruik van restwarmte waarbij Tronox ook nog eens CO² uitspaart.

Gelders Energie akkoord

Het Gelders Energieakkoord is een groot samenwerkingsverband van partijen in deze ambitieuze provincie. AVR draagt met grootschalige projecten graag bij aan veel meer hernieuwbare energie en grondstoffen uit bioafval dat al verwerkt wordt.

Aansluiten als partner of leverancier?

Wil je van gedachten wisselen of ook partner of leverancier worden in deze gezamenlijke ambitie? Dan horen we graag van je. Neem contact op via het contactformulier.


    Algemene Inkoopvoorwaarden AVR

    Op alle overeenkomsten met en/of (rechts)handelingen van AVR m.b.t. inkoop van goederen, diensten en/of werkzaamheden zijn de Algemene Inkoopvoorwaarden AVR van toepassing. Vanaf 1 mei 2019 hanteert AVR nieuwe inkoopvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn te downloaden en zijn tevens gedeponeerd bij de kamer van Koophandel. Alle andere algemene voorwaarden worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze inkoopafdeling door onderstaand contactformulier in te vullen.