Joost van der Ree reikt Perfect Days cheque uit aan zijn voetbalvereniging

Sinds 2011 kennen we bij AVR de Perfect Days. Iedere dag dat er geen ongelukken of incidenten, geen emissies of overschrijdingen zijn in de installaties, werken we veilig en als we dan ook de productie-units volgens budget hebben benut, dan sparen we met elkaar 100 euro. Aan het eind van de maand worden alle Perfect Days bij elkaar opgeteld en kijkt de OR naar de goede doelen die door AVR-collega’s zijn ingediend. Vervolgens wordt het totaalbedrag van die maand verdeeld onder een of meerdere goede doelen. Kortom: met elkaar bekommeren we ons om de wereld om ons heen!

Terug

In maart waren er 11 Perfect Days, goed voor een cheque ter waarde van €1100. Joost van der Ree, Veiligheidskundige bij AVR, had hier een goede bestemming voor en deelde de cheque uit aan een mooi doel: Voetbalvereniging Steenbergen, waar Pierre van Hooijdonk zijn eerste stappen op het voetbalveld zette. Joost is hier regelmatig te vinden, hij is hier 1e elftal doelman.

Duurzaam nieuw kleedgebouw

De voetbalvereniging uit Steenbergen kan de cheque goed gebruiken voor een opknapbeurt van het kleedgebouw. Het gebouw stond er al sinds de jaren 60 en voldeed niet meer aan de huidige standaarden. Het was te klein, versleten en zeer nodig aan vervanging toe. In de afgelopen maanden is gestart met de sloop van het oude gebouw en een start gemaakt met de bouw van de nieuwe kleedruimtes.
Het nieuwe kleedgebouw gaat voldoen aan de huidige eisen en wordt op een duurzame wijze gebouwd. Om dit te realiseren is een flinke investering van de vereniging gevraagd. Een bijdrage vanuit de Perfect Days van AVR draagt daarmee bij aan die mooie investering die gericht is op de toekomst.

DE CLUB IS ERG BIJ MET DEZE BIJDRAGE

Voorzitter Wim Roovers: “We zijn heel blij dat AVR ons deze cheque heeft overhandigd. Het is een schitterend bedrag dat een mooie bijdrage levert aan de realisatie van het kleedgebouw.’’

OOK JOOST ZELF IS BLIJ DAT HIJ DE CHEQUE AAN ZIJN CLUB UIT MOCHT REIKEN.

Joost: “Ik ben sinds jongs af aan lid van V.V. Steenbergen en weet hoe zeer het nodig is dat die nieuwe kleedruimtes er komen. Je ziet dat sommige ouders hun kind zelfs thuis laten douchen, omdat de kleedkamers gewoon versleten zijn. Dan mag je wel zeggen dat het aan vervanging toe is. Ik vind het dan ook heel mooi dat AVR de Perfect Days hieraan heeft toegekend!’’

Voetbalvereniging Steenbergen

Voetbalvereniging Steenbergen is één van de voetbalverenigingen in de Gemeente Steenbergen en bestaat sinds 1933. Binnen de vereniging is ruimte voor een breed publiek. Zowel voor heren als dames, van jong tot oud is plek binnen V.V. Steenbergen en vanaf komend seizoen zullen ook voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking mogelijkheden worden gecreëerd. Gelukkig kan de vereniging sinds jaar en dag ook rekenen op een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Door deze vrijwilligers wordt dan ook hard meegewerkt om de bouw te realiseren.

Meer berichten:

Welke tas is het beste voor het milieu?

Ga je boodschappen doen of winkelen? Neem dan je eigen stevige tas mee. Gratis plastic tasjes zijn sinds begin 2016 verboden. Daardoor is het aantal plastic tassen met 80 procent afgenomen naar 35 plastic tassen per persoon per jaar. Een papieren tas is niet beter voor het milieu.

Het Groene Woud is twee AVR-bomen rijker!

Bij AVR blijft ‘zero waste’ het uitgangspunt, ook op het gebied van CO2. We zijn goed op weg met het afvangen van CO2, doorleveren aan de glastuinbouw en het verwerken tot bouwstof, maar soms moet je je meerdere erkennen. In dit geval in een boom. Die neemt CO2 niet alleen op, maar maakt er ook nog eens zuurstof van!

Duurzame werkplek voor AVR Duiven

AVR Duiven is gevestigd op het duurzaamste Nederlandse bedrijventerrein van 2020! Bedrijventerrein Innofase deed mee aan de Circular Economy Award, met prestigieuze mededingers als het Schiphol Trade Park en het Werkspoorkwartier in Utrecht. Uiteindelijk werd Innofase uitgeroepen tot ‘het beste voorbeeld van de circulaire economie.’ Het resultaat van goed teamwork!

Importheffing op afval? Dat kan groener!

December 2019: het Urgenda-vonnis verplicht de Nederlandse Staat om meer te doen tegen de uitstoot van broeikasgassen. Dat leidde er begin 2020 toe dat het kabinet een importheffing invoerde op afval. AVR roept nu samen met ARN, Attero en EEW onder de naam ‘De Afvalvergroeners’ op tot afschaffing van de importheffing. Niet op basis van onderbuikgevoel, maar met cijfers en feiten. AEC’s leveren namelijk juist een duurzame bijdrage aan de transitie naar een circulaire economie in 2050!

Mechanisch scheiden heeft de toekomst!

In de afgelopen tien jaar heeft de scheidingstechniek snelle stappen vooruit gemaakt. Daardoor kunnen we niet alleen méér plastic en drankenkartons uit het restafval halen dan je thuis kunt doen, maar is dit ook nog eens van steeds betere kwaliteit.