Het management van AVR

Terug

Yves Luca,
Chief Executive Officer

Ik ben trots op de transities die AVR heeft doorgemaakt en het feit dat we binnen de sector vooroplopen op het gebied van innovatie. De afgelopen periode hebben we binnen AVR heel wat jonge mensen de kans gegeven om zich te ontwikkelen, want zij bepalen onze toekomst. Samen met hen zijn we gestart met het afvangen van CO₂ en de komende jaren zullen we ons verder inzetten om onze plants klimaatneutraal te laten opereren. De zorg voor het milieu staat bij ons centraal.

“AVR is uitstekend gepositioneerd om de huidige uitdagingen aan te gaan op basis van haar performance, innovaties en infrastructuur. Dit gecombineerd met een team van loyale en betrokken medewerkers geeft mij volop vertrouwen voor de toekomst.”

Rob de Fluiter Balledux,
Chief Financial Officer

AVR is een bedrijf dat een belangrijke rol vervult, zowel in de circulaire economie als in de energie transitie. Succes komt echter niet vanzelf, dat moet je afdwingen. Iedere dag weer wordt er binnen AVR hard gewerkt om die rol te behouden en waar mogelijk verder uit te bouwen. Onze mensen zijn trots in wat zij doen en waar het bedrijf voor staat én hebben goede ideeën waardoor wij de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen zien.

“Succes komt niet vanzelf, daar moet je iedere dag hard voor werken!”

Michiel Timmerije,
Director Energy & Residues

AVR is een organisatie met een jarenlange aantoonbare ervaring op het gebied van betrouwbaar en schoon verwerken van restafval. Dat is onze bestaansrecht. Samen met partners realiseren wij innovatieve projecten om nog meer grondstoffen en energie uit ons restafval te halen.

“Innovatie en samenwerken zijn voor ons de ingrediënten om op de lange termijn succesvol te blijven!”

Cynthia van Tilborg,
Manager Human Resources

Werken bij AVR, betekent bijdragen aan de maatschappij. In onze samenleving is afval geheel voorkomen ondoenlijk. Bij AVR zijn we continu bezig om zo duurzaam mogelijk met de verwerking van afval om te gaan. Wat je ziet is dat de collega’s een gezamenlijke passie delen om de wereld schoner te maken en ieder op een eigen manier hier invulling aan geeft. Werken en plezier hebben, gaat bij ons ook zeker samen.

“Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar werk gaat, zich veilig voelt en zichzelf kan ontwikkelen.”

Jasper de Jong,
Commercieel Directeur

Iedere dag weer je straat schoon, dat is waar ik het voor doe. Uit het afval halen wij grondstoffen en maken we energie. Wat waardeloos is maken wij weer waardevol. Ons verhaal delen we graag met de buitenwereld en het is mooi om een draaislag in het bewustzijn te zien bij mensen. Samen maken we onze omgeving een steeds fijnere plek om te leven.

“Er komt zoveel samen bij AVR; Circulair, Klimaat- en Energietransitie. Dat maakt het werken bij AVR interessant.”

Wim Geuze,
Manager Controlling & Financial Support

Ik ben trots op AVR omdat we ook bij veranderende omstandigheden de weg richting de toekomst goed vinden. We investeren in lange termijn relaties met strategische partners en ook met onze medewerkers. Zowel binnen het finance team als de andere stafafdelingen blijven we streven naar het verder professionaliseren van ons werk.

“Ik ben positief over de toekomst van AVR vanwege de aandacht voor lange termijn investeringen en het verder professionaliseren van ons bedrijf.”

Martin Geerders,
Manager ICT

Ik hou enorm van de dynamiek bij AVR, waarbij de no-nonsense van de dagelijkse operatie hand in hand gaat met de grote zakelijke en maatschappelijke ambities in de boardroom.  Als IT team leveren we met onze partners een trotse bijdrage aan alle bedrijfsfuncties van AVR, met betrouwbare systemen en digitale vernieuwingen.

“We leveren digitale oplossingen voor de uitdagingen van AVR, vandaag en morgen.”

Bram Witsenburg,
General Counsel-Company Secretary

AVR speelt al jaren een voortrekkersrol bij relevante marktinitiatieven als nascheiding van plastics en het afvangen en toepassen van CO₂. Gesteund door onze aandeelhouders uit Hongkong zullen wij die rol de komende jaren vol overtuiging blijven spelen.

“Ik ben trots om voor een bedrijf te werken dat zich continu opnieuw uitvindt en aanpast aan de eisen van de circulaire economie.”

Niek Nieswaag,
Manager Business Development

Bij AVR houden we van beweging en actie. Dat spreekt mij erg aan. Zowel de afvalmarkt als de energiemarkt zijn in transitie en met onze expertise als transformator kunnen wij een rol van betekenis spelen in beide markten.

“Ik ben trots op het feit dat AVR ook daadwerkelijk dingen realiseert.”