Optimaal voor elkaar met AVR Perfect Days!

Een Perfect Day is een dag waarop alles goed gaat. Maar dan ook echt alles! Het is een dag zonder ongelukken, incidenten, ongeplande stops en overschrijdingen. En uiteraard ook een dag binnen budget, met een goede doorzet van afval en een hoge energieopbrengst. Elke perfecte dag is er een om trots op te zijn en we zorgen er met z’n allen voor dat we bij AVR veel van zulke Perfect Days hebben. En omdat we iedereen een mooie dag gunnen, vertalen we AVR Perfect Days naar een geldbedrag voor een aantal goede doelen.

Terug

Hoe werkt het…

Met AVR Perfect Days hebben we vier goede doelen geselecteerd waar we ons minimaal een jaar lang voor in gaan zetten en met wie we echt gaan samenwerken.

Het idee is dat een deel van de verdiensten van de AVR Perfect Days naar één goed doel gaat, dat we steunen. We hebben gekozen voor Stichting Petje Af. Het ligt in de bedoeling om AVR voor een langere periode aan Stichting Petje Af te verbinden, zodat daardoor het effect van de AVR Perfect Days ook meer en meer zichtbaar wordt. En dat wij ook -dankzij de Perfect Days- meer en meer feeling krijgen met deze stichting.

De overige verdiensten worden verdeeld over drie goede doelen die aan drie Perfect Day realiserende locaties zijn gekoppeld. Deze drie locaties hebben elk een goed doel dat een duidelijke link met de locatie-activiteiten of directe omgeving heeft:

Ook gaan we met deze vier goede doelen kijken of er meer mogelijk is qua samenwerking. Zoals het geven en volgen van workshops, bijwonen/organiseren van activiteiten of events. Hiermee vergroten we de betrokkenheid van de medewerkers individueel en in teamverband.

Dit zijn de Goede Doelen van AVR Perfect Days:

(klik op het logo voor een
introductie en uitleg)