Samen het goede doel omarmen met Perfect Days!

Een Perfect Day is een dag waarop alles goed gaat. Maar dan ook echt alles! Het is een dag zonder ongelukken, incidenten, ongeplande stops en overschrijdingen. En uiteraard ook een dag binnen budget, met een goede doorzet van afval en een hoge energieopbrengst. Elke perfecte dag is er een om trots op te zijn en we zorgen er met z’n allen voor dat we bij AVR veel van zulke Perfect Days hebben. En omdat we iedereen een mooie dag gunnen, vertalen we AVR Perfect Days naar een geldbedrag voor het goede doel.

Terug

Sinds 2011 is deze prestatie een beloning waard. Niet een directe beloning voor onszelf, maar voor anderen. Want zeg nou zelf, weggeven is toch veel leuker dan ontvangen? De afgelopen jaren hebben verschillende collega’s dankzij de Perfect Days-bijdrage een doel in de omgeving gesteund. En dat blijft AVR zeker doen.

Waarom?

   • De missie van AVR is het creëren van een schone wereld waarin niets onbenut blijft. Maar daar blijft het niet bij. AVR streeft ook naar:
   • een gezonde leefomgeving;
   • een inclusieve maatschappij;
   • perspectief voor iedereen, op basis van kansengelijkheid;
   • gezonde werkgelegenheid.

Criteria goede doel

Duiven en Rozenburg houden maandelijks de Perfect Days bij. AVR’ers, leveranciers en klanten kunnen een goed doel voorstellen dat AVR kan steunen. Denk daarbij goed na of het sponsorproject:

   • bijdraagt aan mens, maatschappij of milieu;
   • gesitueerd is in of rondom onze vestigingsplaatsen.

Andere criteria:

   • Heeft de gift of hulp van AVR impact (is het geen spreekwoordelijke druppel op een gloeiende plaat)?
   • Is zichtbaar wat het goede doel met de steun doet?
   • Kan AVR kennis en talent beschikbaar stellen?

De nieuwe opzet van Perfect Days gaat ons daarbij helpen. Door focus, en meer budget, kunnen we écht het verschil maken. Het bedrag dat we ‘verdienen’ door onze perfecte dagen gaat naar projecten, activiteiten of verenigingen – geen individuen – die zich inzetten voor mens, maatschappij of milieu in en rondom onze vestigingsplaatsen.

Perfect voor iedereen!

Een perfecte dag is niet alleen fijn voor AVR, maar voor iedereen. Een dag zonder problemen of gedoe voorkomt immers frustratie en discussies op het werk. Daarnaast profiteren goede doelen van onze perfecte dagen. Win-win dus. En dat is stiekem best wel tof. Op deze manier dragen we dus allemaal bij aan een mooiere, betere en duurzamere samenleving. Gewoon door ons werk te doen. Hoe meer perfecte dagen, hoe meer geld AVR beschikbaar stelt voor sponsorprojecten. Gemiddeld genomen scoren we per locatie vijftien perfecte dagen per maand. Laten we samen de uitdaging aangaan en dat aantal opschroeven!

Aanmelden sponsorproject voor klanten en leveranciers van AVR!

Inderdaad jullie mogen ook meedenken over een geschikt sponsorproject. Elk kwartaal selecteert de Perfect Days Commissie – die bestaat uit de twee sitemanagers, twee collega’s uit de plant, één OR lid en de afdeling Communicatie – een aantal sponsorprojecten.

Heb je een voorstel? En voldoet het naar jouw idee aan de nieuwe criteria? Vul dan het aanvraagformulier in en mail het naar communicatie@avr.nll. Misschien wint jouw voorstel dan wel een geweldige Perfect Days schenking.

Voorbeelden van Perfect Days 2.0 sponsorprojecten:

Hotspot Hutspot

GoClean de Liemers

Voorbeelden van doelen die in de nieuwe aanpak van Perfect Days minder snel in aanmerking komen voor sponsoring van AVR, zijn nieuwe materialen voor een lokale sport of cultuurvereniging of het opknappen van een dierenhok. Tenzij ze voldoen aan de gewenste criteria natuurlijk!