Trots op ons werk, trots op onze afvalhelden!

De Week van de AfvalHelden is dé week waarin medewerkers uit de afvalbranche centraal staan. Van 6 tot en met 12 maart 2023 worden de mannen en vrouwen die werkzaam zijn in inzameling, groenbeheer, reiniging en verwerking in het zonnetje gezet. Want bij wind en regen, in tijden van crisis, ‘s nachts en op feestdagen: het werk van onze AfvalHelden gaat altijd door.

Terug

Bijna 30.000 professionals houden de straten schoon, halen dagelijks het afval op en zorgen ervoor dat het daarna grotendeels een nieuwe toepassing krijgt. Op die manier dragen we allemaal bij aan een betere en schonere wereld.

En dat doen we bij AVR met de nodige kennis en professionaliteit. Onze medewerkers zijn dan ook van cruciaal belang voor het creëren van een schone wereld waarin niets onbenut blijft. Daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Jullie verdienen onze waardering, iedere dag weer en speciaal tijdens de Week van de AfvalHelden.

Met dank aan onze AVR AfvalHelden:

AVR Utrecht:
John Heus – Medewerker Overslagstation Utrecht
Bas van Wijk – Medewerker Overslagstation Utrecht

AVR Duiven:
Marcel van Leeuwen – 1ste operator
Jos Wilting – Allround Medewerker Logistiek

AVR Rozenburg:
Joop Verwaal – Productie Technoloog
Dennis de Gooijer – 1ste Operator

AVR Rozenburg:
Mario van Koppen – Medewerker Weegbrug
John Kooij – Acceptant Logistiek

John Heus en Bas van Wijk:

Marcel van Leeuwen en Jos Wilting:

Joop Verwaal en Dennis de Gooijer

Mario van Koppen en John Kooij:

Meer berichten:

Scandinavische schouders eronder!

Bij AVR zijn we dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen van onze Scandinavische partners tijdens de uitdagende periode na de brand in onze installatie. Momenteel hebben we onze nascheidingsinstallatie in Rotterdam weer gedeeltelijk operationeel en het afval dat daaruit voortkomt, wordt deels naar Scandinavische landen getransporteerd voor verdere verwerking. We hebben onlangs ons eerste transport naar deze regio voltooid, wat een belangrijke stap is in ons herstelproces.

Herstelwerkzaamheden AVR Rozenburg in volle gang

Op 21 september 2023 woedde er een grote brand bij AVR in Rozenburg. Sinds die tijd werken we hard aan het herstel en de wederopbouw van onze fabriek. Dit omvat een aantal grote projecten, maar ook tijdelijke noodvoorzieningen. Dit alles om ervoor te zorgen dat we vanaf oktober 2024 weer afval van gemeentes en bedrijven kunnen verwerken, energie kunnen leveren en onze bijdrage aan een beter klimaat kunnen hervatten.

De dag van… Jack Koot!

In ‘De dag van…’ lopen we een dagje mee met een AVR-medewerker en welke werkzaamheden er voorbij komen.